Det här hittar du på Kunskapen

På Kunskapen har ett nytt campus vuxit fram under åren men området erbjuder mer än bara Skjulstaskolan och Skjulsta resurscentrum. Här hittar du också Eskilstuna kommun, Skatehallen ZeroOneSix, Eskilstuna Hundcenter, Tre Smeder, Lernia och ISS. 

 

ZeroOneSix

2009 flyttade Skejtparken ZeroOneSix in i sina lokaler på Kunskapen 1. Här kan du boka både barnkalas och hyra lokalen. Även skolor och föreningar har möjlighet att boka besök eller friluftsdagar för att testa på skateboarding. 

Eskilstuna Hundcenter

Eskilstuna Hundcenter huserar i en 320 kvm stor lokal i hus 6 på Skjulstagatan 3. Här hittar du allt du behöver till din hund. Förutom trevliga produkter till hunden erbjuder hundcentret hunddagis, hundvård, friskvård och en mängd olika kurser för hundar.

Tre Smeder

2015 grundades Tre Smeder av tre drivna grabbar i Eskilstuna. Företaget utför arbeten inom byggsmide från hallar, av-växlingar till inbrottsgaller, grindar och staket för både företag, föreningar och privatpersoner. 

Lernia

Utbildningsföretaget Lernia har ett av sina många kontor på Kunskapen i Eskilstuna. Lernia jobbar bland annat med vuxenutbildningar, rekryteringar och karriärväxling. Varje dag arbetar de med att utbilda människor och matcha dom med Svergies arbetsgivare. 

ISS

Tjänsteföretaget ISS är ett av företagen som ligger på fastigheten Kunskapen 1. ISS arbetar med facility management och workplace experience.