Verksamheter på Kunskapen i Eskilstuna

Under åren har ett nytt campus vuxit fram i området Kunskapen i Eskilstuna. Men här finns mer än bara Skjulstaskolan och Skjulsta resurscentrum. På Kunskapen hittar du bland annat Eskilstuna kommun, Skatehallen ZeroOneSix, Eskilstuna Hundcenter, Tre Smeder, Lernia, ISS och Samhall.

 

ZeroOneSix

2009 flyttade Skejtparken ZeroOneSix in i sina lokaler på Kunskapen 1. Här kan du boka både barnkalas och hyra lokalen. Även skolor och föreningar har möjlighet att boka besök eller friluftsdagar för att testa på skateboarding. 

Eskilstuna Hundcenter

I hus 6 på Skjulstagatan 3 huserar Eskilstuna Hundcenter i en 320 kvm stor lokal. Här hittar du allt du behöver till din hund. Förutom trevliga produkter till hunden erbjuder hundcentret hunddagis, hundvård, friskvård och en mängd olika kurser för hundar.

Tre Smeder

2015 grundades Tre Smeder av tre drivna grabbar i Eskilstuna. Företaget utför arbeten inom byggsmide från hallar, av-växlingar till inbrottsgaller, grindar och staket för både företag, föreningar och privatpersoner. 

Lernia

Utbildningsföretaget Lernia har ett av sina många kontor på Kunskapen i Eskilstuna. Lernia jobbar bland annat med vuxenutbildningar, rekryteringar och karriärväxling. Varje dag arbetar de med att utbilda människor och matcha dom med arbetsgivare runtomkring i Sverige. 

ISS

Tjänsteföretaget ISS är ett av många företag som ligger på fastigheten Kunskapen 1. ISS arbetar med facility management och workplace experience.

Samhall

Samhall har tidigare bedrivit verksamhet i Kv. Valkyrian 33 men var i behov av nya lokaler. Dessa kom att bli på Kunskapen, i de lokaler där MM Tech Cast AB tidigare bedrivit gjuteriverksamhet.